Siguranța emoțională  

prin comunicare nonviolentă

Te întrebi cum să construiești legături autentice și solide în relațiile tale profesionale? Cum să-ți exprimi emoțiile încât să fie respectate și înțelese? Cum ar fi să ai instrumentele necesare pentru a comunica

și eficient și cu empatie? 

*FREE LIVE*
WEBINAR

Rezervă-ți locul, pentru că acest webinar îți poate schimba modul în care te raportezi la relații, muncă și viața ta!

Ianuarie

18


Are loc joi seara, 

18 ianuarie 2024,

între 18.30 și 20.00.

Timp rămas până la webinar:

31
Zile
 
07
Ore
 
23
Minute
 
07
Seconds

You missed out!

Ce vei ÎNVĂȚA din acest webinar gratuit:

  • 1
    Dimensiunile Siguranței EmoționaleSiguranța emoțională reprezintă un climat de încredere și confort în relații, unde indivizii se simt liberi să-și exprime sentimentele și gândurile fără frica de judecată sau critici. Este fundamentată în empatie și acceptare reciprocă, creând un spațiu în care oamenii se simt înțeleși și susținuți. Siguranța emoțională favorizează dezvoltarea conexiunilor autentice și contribuie la o comunicare eficientă și la starea de bine în interacțiunile sociale.
  • 2
    Aplicația Practică a Principiilor Comunicării NonviolenteExplorează moduri concrete de aplicare a principiilor Comunicării Nonviolente în gestionarea timpului și atenției tale. Înțelege cum poți integra cele două principii fundamentale, Intenția și Atenția, pentru a crea un mediu de comunicare în care relațiile se dezvoltă și se îmbunătățesc.
  • 3
    Impactul Siguranței Emoționale în Performanța Echipei: Descoperă moduri prin care siguranța emoțională poate îmbunătăți comunicarea eficientă, reziliența și colaborarea în echipă, oferind beneficii pe termen lung în mediul profesional.

Siguranța emoțională prin Comunicarea Nonviolentă poate deveni o abilitate esențială în construirea relațiilor sănătoase și productive, atât în plan personal, cât și profesional.

*Notă importantă:  din motive tehnice, doar persoanele înregistrate vor primi link-ul de acces la webinar. De aceea înscrierea ta e importantă să fie făcută din timp pentru a fi sigur de participarea ta. 

© 2023 Webinar Landing Page. All rights Reserved  |  Disclaimer