JOMO sau ”Joy of missing out”: 

echilibrul dintre planificare

și a trăi clipa!

Ești copleșit de planificare și teama de a nu reuși? E timpul să faci o schimbare!
Descoperă modul în care JOMO îți poate transforma viața. Vino la acest webinar pentru a învăța cum să faci pace cu timpul și atenția ta!

*FREE LIVE*
WEBINAR

"Rezervă-ți locul, pentru că acest webinar îți poate schimba modul în care te raportezi la timp, muncă și viața ta!"

Octombrie

23


Are loc luni seara, 

între 18.30 și 20.00

în 23 octombrie 2023.

Timp rămas până la webinar:

37
Zile
 
05
Ore
 
36
Minute
 
41
Seconds

You missed out!

Ce vei ÎNVĂȚA din acest webinar gratuit:

  • 1
    Înțelegerea ”FOMO” și cum ne afectează viața: Vom explora ce înseamnă FOMO (Fear of Missing Out) și cum acesta influențează deciziile și comportamentele noastre într-o lume conectată digital. Participanții vor învăța să identifice FOMO în viața lor și cum să gestioneze dorința constantă de a fi conectați.
  • 2
    Descoperirea la ”Joy of missing out” (JOMO): Vom discuta despre conceptul JOMO și cum acesta poate aduce mai multă satisfacție și fericire în viața noastră. Participanții vor învăța cum să abordeze viața cu mai multă prezență și să se bucure de momentul prezent.
  • 3
    Gestionarea timpului și atenției în mod conștient: Vom explora strategii practice pentru a ne gestiona timpul și atenția într-un mod conștient. Participanții vor învăța cum să facă alegeri înțelepte în ceea ce privește planificarea și concentrarea, evitând distragerile inutile.

Acest webinar promite să ofere o perspectivă proaspătă asupra modului în care gestionăm timpul și atenția într-o lume agitată și conectată. Prin învățarea despre FOMO și JOMO,  participanții vor descoperi modalități noi de a se bucura de viață și de a lua decizii mai înțelepte. Nu rata această oportunitate de a îmbunătăți calitatea vieții tale!


*Notă importantă:  din motive tehnice, doar persoanele înregistrate vor primi link-ul de acces la webinar. De aceea înscrierea ta e importantă să fie făcută din timp pentru a fi sigur de participarea ta. 

© 2023 Webinar Landing Page. All rights Reserved  |  Disclaimer