Vino la evenimentul live

Ziua Nonviolenței

6 octombrie 2024

cluj-Napoca

Data & ore:

duminică, 6 oct 2024 / 1 - 7 PM

Locație

CBC 3, ETAJ 6, CLUJ-NAPOCA


151
Zile
▪
 
21
Ore
▪
 
39
Minute
▪
 
40
Secunde

You missed out!

Agenda evenimentului (vezi mai jos detalii)
 • 1 - 1.30 PM = Bun venit și introducere în conceptul nonviolenței
 •  1.30 - 3 PM = Workshop ”Comunicarea Nonviolentă în Spațiul dintre Noi” cu Răzvan Danc
 • 3 - 3.30 PM = Pauză
 • 3.30 - 5 PM = Workshop TBD
 • 5 - 6.30 PM = Workshop TBD
 • 6.30 - 7 PM = Concluzii și încheiere
Despre Ziua Internațională a nonviolenței

Ziua Internațională a Nonviolenței,  celebrează în fiecare an în data de 2 octombrie ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi și mesajul său de pacea și nonviolență globală. E un moment ce ne invită să abordăm conflictele cu compasiune și să construim punți de înțelegere între oameni.

Cu această ocazie onorăm curajul oricărei persoane care se opune violenței cu soluții nonviolente, de la proteste la educație pentru nonviolență. Facem asta din convingerea că comunicarea și respectul reciproc duc la o lume mai bună.

Cu ce te vei alege din acest eveniment?
 • 🌿 Explorarea nonviolenței: Pe parcursul acestui eveniment, vei avea oportunitatea de a pătrunde în lumea nonviolenței. Vei învăța despre strategii eficiente în a transforma în mod pașnic stări tensionate între oameni. De la instrumente practice la conceptele teoretice, vei fi expus la lumea nonviolenței și a modului în care aceasta poate schimba lumea.
 • 🤝 Conectare cu o comunitate de oameni ca tine: În acest eveniment, vei avea plăcerea de a te conecta cu o comunitate diversă, dar unită în dorința sa de empatie și armonie. Vei întâlni oameni cu viziuni similare, care împărtășesc aceeași pasiune pentru soluțiile nonviolente în orice aspect de viață. În funcție de disponibilitatea ta, acești oameni pot deveni o rețea de sprijin și prietenie în călătoria ta spre o viață mai armonioasă.
 • 🌞 Starea de bine și optimism pentru viitor: Participarea la acest eveniment vă va umple inima cu speranță și optimism. Vei simți energia pozitivă a celor din jur și vei vedea că schimbarea este posibilă prin eforturi nonviolente. Fiecare discuție și fiecare experiență îți va putea întări convingerea că prin dialog și acțiuni pașnice chiar putem crea și trăi într-o lume mai echitabilă și luminoasă pentru toți.

Înscriere

Evenimentul este unul gratuit.

Din motive de organizare te rugăm să te înscrii, apăsând butonul de mai jos ”Îmi rezerv locul” unde poți completa datele tale de contact. Îți mulțumim de sprijin! 

Despre workshopurile oferite

1.30 - 3.00 PM = Workshop ”Comunicarea Nonviolentă în Spațiul dintre Noi” cu Răzvan Danc


1.30 - 3.00 PM = TBD


 3.30 - 5.00 PM = TBD


 5.00 - 6.30 PM = TBD Organizator

Despre ACNV

”Asociația pentru Comunicare nonviolentă din România” 

www.cnvromania.ro


”Misiunea noastră este aceea de a face cunoscută și practicată Comunicarea Nonviolentă în România și de a fi un model în ceea ce privește conștiința nonviolenței.”

de 16 ani
în românia
 • 44 membri
 • 10 localități 
 • 11 traineri certificați CNVC.ORG

Organizator