fbpx


Webinar gratuit online

9 decembrie 2020 - 

18.30 - 20.00De ce ascultarea e mai eficientă în conflicte?

Probabil când te gândești la un conflict îl asociezi cu tensiune, nervi, argumente contestate, presiuni diverse, convingeri diferite... Oricât am vrea să-l evităm, conflictul e inevitabil în viața oricui. În acest webinar o să ne folosim de practica ascultării pentru a transforma conflictul într-o șansă de conectare și apropiere a relației. 

Mărturii

Despre ce vei afla în webinar

“Am înțeles că într-un conflict, celălalt doar încearcă să spună ce dorește și e frustrat că nu e înțeles sau ascultat. Simplu fapt că asculți, poate stinge un conflict.”

Iulia

“E drept că ține de exercițiu, dar acum îmi e clar ce să nu mai zic ca să nu mai pun ”gaz pe foc” și cum să pun întrebări care să aducă claritate.”

Tudor

Conținut

Ce se v-a întâmpla la webinar?

Interacțiune

Pe baza unei scheme prezentate, îți vei testa abilitățile de ascultare cu unul din ceilalți participanți. 

Input cu exemple

Facilitatorul va demonta câteva prejudecăți legate de ascultare și va arăta alternative care chiar să fie utilizabile imediat.

Continuare după webinar

Doar pentru participanții live, se va oferi un mini curs gratuit de exersare a acestor abilități de comunicare în diverse contexte sociale.

Despre facilitator

Alexandru Moldovan

Trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă (www.cnvc.org), Alexandru Moldovan susține și organizează, încă din anul 2016, workshop-uri, tabere și cursuri de lungă durată, la care au participat mii de persoane din Cluj-Napoca și alte orașe ale României.
Un webinar despre 

cum ascultarea în conflicte poate să fie mai  eficientă!


Webinar gratuit online

9 decembrie 2020 - 

18.30 - 20.00