fbpx

Webinar gratuit 

Ce faci când primești un NU?

Cum poate un cuvânt atât de simplu să aibă atâta putere? 

Despre webinar

Indiferent dacă vrei să îl spui sau îl primești, percepția despre ”NU” este una de respingere, chiar desconsiderare. De aceea are o încărcătură emoțională atât de puternică și avem o precauție atunci când îl folosim sau îl recepționăm. 


În cele 90 de minute ale webinarului o să ne uităm la cuvântul ”NU” din mai multe perspective folosindu-ne de principiile comunicării nonviolente, iar apoi vom face un joc de rol unde vei putea exersa cum să îl ”traduci” pe NU încât relațiile voastre să revină la sau să își păstreze armonia.

Alexandru Moldovan

Ziua și ora webinarului:

Miercuri 25 noiembrie / 18:30 - 20.00


Despre facilitator:

Alexandru Moldovan este trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă (www.cnvc.org) din anul 2020, El susține și organizează, încă din anul 2016, workshop-uri, tabere și cursuri de lungă durată despre comunicarea nonviolentă, la care au participat mii de persoane din România.

În acest webinar

vei descoperi...

Cum să te uiți la cuvântul NU din mai multe perspective, încât să conștientizăm efectele folosirii acestuia asupra noastră și a altora. 

Cum să vezi în spatele unui NU primit, care este DA-ul adevărat din spatele acestuia. La urma urmei, orice NU este un DA la altceva...  

Cel puțin o metodă practică în care să poți pune limite folosind NU, fără să ai teama că acest lucru va afecta relația. Metodă pe care o vom exersa în timpul webinarului.

Timp rămas pentru înscriere:

11
Zile
14
Ore
13
Minute
02
Secunde

Înscrie-te acum pentru a primi o serie de emailuri  înainte de webinar pentru a fi cât mai pregătit pentru acesta.  Iar în ziua webinarului vei primi în căsuța ta de email un link de acces către platforma online unde va avea loc webinarul.  


După ce te-ai înscris caută emailul de la noi. 

Verifică inclusiv în SPAM sau PROMOTIONS.