fbpx

Cum să reacționezi la un mesaj dificil?

Mă refer aici la o critică, la o bârfă, la o minciună sau când ți se adresează cineva fără perdea. 


E vorba deci de situații când cineva vine la tine și vrea ”Doar să-ți spună adevărul în față”.

Dar în loc de adevăr, singurul gând ce îl ai este ”Ce are omul ăsta cu mine”? 


Hai să vedem cum să putem avea și alte gânduri decât acesta!

Ce vei primi în acest webinar gratuit?

Înainte de webinar

Printr-o serie de emailuri anterioare webinarului, vei primi răspunsuri la întrebările tale și ale celorlalți participanți încât deja vom avea cu toții o bază comună de plecare înainte să ne vedem.

În timpul webinarului

O să-ți arăt un filtru de comunicare util pentru a primi mesajele dificile.

Apoi vom face o simulare live folosind sugestiile învățate. Și bineînțeles mai clarificăm din întrebări.

După webinar

Vei primi alte materiale informative despre subiecte similare, astfel încât să poți exersa și reuși să aplici cele învățate în viața reală.

Alexandru MOLDOVAN

Trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă (www.cnvc.org) din anul 2020, Alexandru Moldovan susține și organizează, încă din anul 2016, workshop-uri, tabere și cursuri de lungă durată, la care au participat mii de persoane din Cluj-Napoca și alte orașe ale României.

De ce să participi la acest webinar?

În urma diverselor interacțiuni cu oameni care aud pentru prima dată de comunicare nonviolentă, am rămas cu convingerea că prima lor impresie e ceva de genul ”Eu nu am nevoie de asta. Doar eu nu înjur pe nimeni. Dar clar știu pe cine aș trimite la un astfel de curs!” Din păcate însă atât de mulți dintre noi folosim expresii violente care nu sunt înjurături, și nici măcar nu ne dăm seama de asta.


De aceea mi-am propus să fac acest webinar gratuit de 90 de minute, în care să-ți arăt câteva tehnici ce pot părea la prima vedere contra-intuitive, dar care am văzut că duc la reacții foarte diferite de cum eram obișnuit. Și îmi doresc să le înțelegi și tu, să le aplici și să te ajute să te înțelegi mai bine cu toată lumea.

Simona

Maseur

Am stat și am făcut exercițiile primite. Și mi-am dat seama de m-am înfuriat așa tare pe vecinii care ascultau radio și eu nu am putut face meditația din grădină.

Monica

Terapeut

Conținutul cursului e valoros și pentru cei care nu au noțiuni de bază de comunicare nonviolentă. Am apreciat avertismentele că ”nu e ușor” și că e nevoie de practică pentru schimbarea reacțiilor în situații dificile. 

Horațiu

Medic

A fost tare fain cursul. Apreciez exemplele clare, tonul calm al vocii și suportul de curs oferit. Pot reveni înapoi la ele oricând am nevoie. 

Ce mai aștepți? Hai să învățăm cum să reacționăm diferit la o critică!