Bun venit la 

Programul de mentorat  CNV ”Girafa Zburătoare”

Acest program este destinat exclusiv participanților la cursul intensiv de ”Facilitatori în Comunicare Nonviolentă” susținut de Alexandru Moldovan și colegii săi. 

Ediția din 2024 începe în 6 martie și se încheie în 22 mai. 

Ce se întâmplă în mentorat?

Șase module cu 25 de videouri cu peste 700 minute înregistrate 

1. De ce CNV, de ce acum, de ce eu?

2. Puterea și secretul nișei

3. De la gând la realitate

4. A preda și a face marketing

5. Vânzările sunt serviciu

6. Implementare

Șase întâlniri live cu Q&A practice pe cazurile participanților

Înveți  într-un mod structurat, ghidat de experiența lui Alexandru,  cum să îți începi, construiești și menții un business în domeniul dezvoltării personale, cu adaptare pentru comunicarea nonviolentă.

Grup de suport dedicat unui feedback onest și constructiv

Evită riscul de a rămâne în lumea ta, cu gândurile și fricile tale. Caută suport, parteneriate, idei și alte păreri, de la alți colegi dedicați aceluiași efort și direcție. 

Conținut la 

Cele șase module ale mentoratului

Modul 1 (6 martie) = De ce CNV, de ce acum, de ce eu?

În acest prim modul, o să afli care e filosofia și mentalitatea necesară pentru a avea impact în industria de ”cunoaștere”. Vei primi pași clari de urmat pentru a face ca pasiunea ta să-ți aducă beneficii inclusiv la nivel material. 

Modul 2 (22 martie) = Puterea și secretul nișei

În modulul doi, o să construim o fundație solidă pentru inițiativa ta. Vei obține claritate cu ce anume ai de oferit către piață, cine sunt oamenii care de-abia așteaptă să afle de tine și cum o să-i ajuți de fapt prin ce ai de oferit.

Modul 3 (3 aprilie) = De la gând la realitate

În modulul trei, vei învăța cum să scrii despre cine ești și ce oferi. Vei putea să construiești o pagină de prezentare pentru cursul tău (aka ”landing-page”). Acesta este cel mai important instrument în a putea lansa produsul tău către clienții tăi ideali.

Modul 4 (17 aprilie) = A preda și a face marketing

În modulul patru, vei învăța o strategie de marketing educațional care este ideală pentru industria de ”cunoaștere” ce se bazează pe nișe, nu pe volume. Vei învăța cum să îți construiești o audiență și cum să-ți faci un ”ecosistem” pentru oferta ta. 

Modul 5 (8 mai) = Vânzările sunt deja serviciu

Modulul cinci este despre vânzări. Vei înțelege și vei fi capabil să implementezi o strategie de generare de venit, cum să construiești pe termen lung indiferent de ce platformă apare sau ce algoritmi se schimbă. Vei înțelege importanța relațiilor autentice și a networking-ului în această industrie. Vei știi cum să închizi o vânzare fără să deranjezi pe cineva.

Modul 6 (22 mai) = Implementare

În acest modul final trecem în revistă tot ce ai învățat încât să ai claritate cu ce ai de făcut pentru a avea prima ta încasare. Vei rămâne cu un check-list și câteva sfaturi pentru a rămâne constant în visul tău, dar fără să obosești sau să te plafonezi.

Mărturii De la 

Foști participanți

"


Cursul poate fi văzut ca un ‘tool-box’ de unde îți poți lua instrumentele de care ai nevoie exact atunci.
Valoarea unică a întregului curs o aduce experiența vastă a lui Alexandru, și modul personal și profesionist în același timp prin care împachetează informația predată.


Andrea B.

Consultant

"


Uneori când trebuie să aplicăm toate aceste informații pe noi înșine, parcă lucrurile nu mai sunt așa de simple. Se înterpătrunde partea teoretică cu vaga idee creativă pe care o avem despre, iar atenția divaghează. În concluzie, este super util atunci când ai o oglindă, un sprijin, un mentor care să te poată susține spre claritate și consecvență!


Cătălina V.
Project Manager

"


Mi-a prins bine acele idei de promovare, de branding personal, prin care să inspiri încredere oamenilor ca să vină la cursurile tale. La fel mi-a plăcut sugestiile despre cum să stabilești o relație cu potențialii clienți, sau să ai un program bine descris pe care să îl tot promovezi și așa să aduni potențialii clienți. 


Andrei D.
Coordonator programe

Când aplici cele învățate, orice este o 

Investiție

RON

1200

 • Acces non-stop la platforma cu cele șase module, până la finalul anului 2024 
 • Întâlniri de Q&A pe zoom (și înregistrate)
 • Grup de suport si feedback 
 • O ședință coaching individual cu Alexandru
 • Plată integrală sau în trei rate lunare
 • Prima plată până în 21 martie. Ultima până în 15 mai. 

$

237

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen

Ce se întâmplă după mentorat?

Tribul de

Girafe Zburătoare

Ce înseamnă schema de mai sus?

Vrei să zbori solo sau în trib?

Se spune că ”dacă vrei să te miști repede fă-o singur, dar dacă vrei să ajungi departe fă-o în echipă.”

După mentorat, din luna iunie poți să faci parte din tribul de ”Girafe Zburătoare” care au o direcție și motivație comună. 

Disciplinat solo sau în trib?

Chiar dacă ești genul disciplinat și perseverent, altfel te mobilizezi și livrezi când ai oameni în jur care au încredere în tine și vor ca tu să reușești. Nu-ți lăsa (de)motivația să-ți strice transpirația. 

Încerc solo sau fac în trib?

Autonomia personală e foarte motivantă, dar poate fi și confuză. Sau faci parteneriate, colaborezi în proiecte și urmezi un drum clar de dezvoltare ca facilitator și organizator de evenimente educative. 

Mărturii De la 

Foști participanți

"


Modulele sunt cu siguranță utile, oferă o perspectivă explicativă, dar mai ales practică, pas cu pas, asupra modului (i) în care să începi un business din ceea ce îți place și înveți cu dorința de a învăța, (ii) să îl pui pe picioare, (iii) să îl promovezi și să îl susții. De fapt, treci prin toate etapele necesare lansării unui produs, dar, foarte important, și prin etapa primară, aceea a identificării unui produs.


Lucreția N.

Antreprenor

"


În ceea ce mă privește, cursul a fost o experienta transformațională. Ai început cu partea de mindset care pentru mine a avut un mare impact. Este o mare diferenta între a fi de acord asupra ideii că CNV este benefică și apoi ce și fac concret pentru a practica CNV sau a da mai departe. Am primit claritate asupra ”de ce” -ului meu. Am primit structura, pașii și ghidarea necesară pentru a trece la pasul următor, fiecare în funcție de experiența, viziunea și contextele sale.


Lidia B.
Diplomat

"


Modulul 4 este foarte consistent, cu multe idei practice, toate direcționate spre un ciclu continuu de planificare și acțiune. Mi-a plăcut de exemplu calendarul de conținut: nu m-am gândit că ar fi necesar de planificat ceva așa detaliat când vine vorba de a transmite niște informații. Olga P.
Manager

Ca un membership, dar dacă participi este tot o 

Investiție

RON

200 lunar

 
 • Plată începând din 1 iunie până în 1 decembrie = 1400 RON total
 • La plata integrală în 1 iunie = 1000 RON total
 • Suport construire și găzduire landing page cu cursul / serviciul tău
 • O sesiune de lucru de 3 ore cu Alexandru pentru proiectul tău
 • Întâlniri virtuale lunare cu membrii tribului
 • Acces la viitoare video-uri pe tematici speciale
 • Provocări / proiecte de echipă 
 • Posibilitate de co-facilitare cu Alexandru în grupa lui de studiu din sept-dec 2024
 • Posibilitate de co-facilitare cu Alexandru în cursul de facilitatori din ianuarie 2025

$

237

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen

Despre

Alexandru Moldovan  Trainer certificat CNVC.ORG

A aflat despre comunicarea nonviolentă din 2015, iar din 2016 a început prima grupă de studiu în CNV cu câțiva prieteni. În 2017 a organizat la Cluj-Napoca primul eveniment de ”Ziua Nonviolenței”, iar în 2018 primul curs de ”Facilitatori CNV”. În 2019 a adus franciza ”GROK the world” în România. A devenit trainer certificat internațional în Comunicare Nonviolentă în 2020, iar apoi președinte al Asociației pentru Comunicare Nonviolentă din România între 2022 și 2024.