Introducere în Comunicare Nonviolentă

Data & Ora & locația:

20 Martie 2024 / Miercuri / 6:30 -9.30 PM

La ”Banca de Cultură Apollonia” din Brașov

strada Michael Weiss, nr.22, etaj 2, sala ”Doina Cornea”3%
Mai sunt 2 locuri disponibile din 80 
00
Zile
▪
 
09
Ore
▪
 
15
Minute
▪
 
46
Seconds

You missed out!

Parteneri principali:

Asociația Corona 390 Brașov

Centrul Cultural ”Apollonia” Brașov

Despre eveniment


Te invităm cu drag la Brașov, pe data de 20 martie 2024, între orele 18:30 – 21:30, pentru a participa la un eveniment special de introducere în Comunicarea Nonviolentă, adresat publicului larg.

Locația este la ”Banca de Cultură Apollonia” de pe strada Michael Weiss, nr.22, din Brașov. 

Avem doar 50 de locuri disponibile, așa că te rugăm să completezi formularul de înscriere pentru a-ți rezerva locul. Te așteptăm cu entuziasm la acest eveniment transformator!

Pentru înscriere, te rugăm să accesezi acest buton:


Comunicarea Nonviolentă reprezintă o incursiune într-o viață armonioasă, având la bază premisa că toate ființele umane se nasc cu o capacitate naturală de a accesa compasiunea. Utilizarea violenței, în orice formă, este adesea rezultatul influențelor socio-culturale și a lipsei de cunoaștere a modalităților mai eficiente de satisfacere a nevoilor noastre.

Prin intermediul Comunicării Nonviolente, oamenii pot să-și identifice propriile nevoi, precum și pe cele ale celorlalți, dincolo de cuvintele și emoțiile exprimate, și, împreună, să descopere strategii benefice pentru a le satisface. Acest proces autentic conduce la armonie în relații și la soluții pentru cooperare viitoare.

Comunicarea Nonviolentă nu doar îmbunătățește calitatea relațiilor dintre oameni, ci, în timp, devine o filozofie de viață, un instrument de mediere, o cale de educație și un mijloc de a contribui la schimbarea socială.

La acest workshop gratuit vei avea oportunitatea:
  • să-ți exprimi gândurile în mod conștient, în concordanță cu valorile tale,
  • să fii autentic în orice context, fără a fi doar "amabil sau drăguț",
  • să înveți cum să-ți gestionezi eficient emoțiile.
  • să explorezi aceste concepte printr-o serie de exemple practice, exerciții de grup și introspecție personală
  • să ai o înțelegere mai profundă a principiilor cheie ale Comunicării Nonviolente, precum și câteva exemple practice pe care le poți aplica în orice context de viață.

Despre Trainer

“ Creez contexte de învățare pentru oameni încât acești să-și atingă potențialul. 

20 ani
de experiență

Alexandru Moldovan a creat mereu contexte în care oamenii să își poată arăta adevăratul potențialul. De la zeci de tabere de cercetași, la sute de traininguri pentru companii și până la director de resurse umane de multinațională, Alexandru este recunoscut de colaboratorii săi ca un dedicat strateg în cultura organizațională, trainer de comunicare și coach pentru antreprenori. El pune în centrul abordării sale concepte contraintuitive când cauți productivitatea și profitul într-o piața concurențială: nonviolența și empatia.

A „găsit” comunicarea nonviolentă în 2015 citind-o ca și tehnică de parenting. De atunci și-a dorit să împărtășească această tehnică la cât mai multă lume, devenind și un mod de viață pentru el. Este trainer certificat internațional în comunicare nonviolentă din aprilie 2020. Din 2016 a împărtășit conceptele propuse de comunicarea nonviolentă la mii de persoane din România.